BejelentésTudatos Átalakulás Mozgalom
A tiszta tudat forradalma

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Filmek / Videók

Az oldal tetején a hosszabb, teljes filmeket találod. Lentebb pedig a rövidebb videókat. Legalul pedig olyan filmek, és videók linkeit találod, amiket nem tudtam beágyazni az oldalra.

Filmek


Drunvalo Melchizedek Az új emberiség születése 1 von ClipfishMi a csudát tudunk a világról?Hold kelte


A titok


Földlakók(feliratos)
Brutális őszinteség szükséges a megtekintéséhez. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz szembenézni a valósággal, akkor ne nézd meg!!!


Al Gore: Kelemetlen igazságAz emberi Pszihé manipulálása


Az élő mátrix. Várni kell 2-3 percet míg elindul, de aztán fut folyamatosan :)Korszellem 1. részKorszellem 2. rész Feliratos
.


Hagyj fel a kereséssel :)
.

..

..

..

..

..

..

..

..

.


Videók
Fibonacci számsor a természetben
Tanítások Eckhart Tolle-től:
(Feliratos videók)

Fénylények üzeneteKulturalis Kreatívok - 170 millió ember aki máshogy látja a világot! (magyar nyelvű)
.

..

..

..

..

..

..

..

Szellemi valóság

..

..

..

..

..

..


Linkek videókhoz és filmekhez

Szakrális földrajz a Kárpátmedencében

Szakrális földrajz


Grandpierre Attila előadás

Az élő világegyetem


Kymatica (feliratos)
Ezen film középpontjában az emberi és az egyetemes tudat áll és rámutat az emberiség által indukált pszichikai betegségre, ami őrült illúziókat kelt, melyek állítólagos legfőbb oka a fájdalom és a szenvedés. Kymatica mélyebbre megy a valóság metafizikai szempontjaiba és összekapcsolja az ősi mítoszokat és történelmet a modern társadalom és a politika módszereivel:
Kymatica
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kukac [ 2011-02-19 19:30 ]

Tök jó, hogy van egy ilyen oldal is :)
Hírek
FIGYELEM!!!

Rendezvény felhívás!!! Rendezvény felhívás!!! Rendezvény felhívás!!!

tovább >>


Ez komoly?

Tétlenül nézzük,hogy pénzért, olajért, hatalomért MILLIÓKAT mészárolnak le háborúkban! Észre kell venned, hogy a probléma az egyénben gyökerezik! Ameddig van önpusztító egyén, addig a társadalomban is lesz szerepe, a társadalmi önpusztításnak. Addig ameddig saját magunkat hajlandóak vagyunk mérgezni, miért foglalkoznánk mások nyomorával? Ezért fontos, hogy példát mutass, és ne hallgasd el ezt senki elől, még ha nem is ért veled egyet! A fényt nem szabad elrejteni! Meg kell osztani mindenkivel, hogy egyre többen lássák az igazságot! Az egyéni tudat feletti uralom, a társadalom feletti irányítást jelenti! Ha nem beszélsz a nézeteidről, akkor hogyan találod meg, a hozzád hasonlókat? Ha csendben maradsz a hétköznapokban, akkor még mindig beleegyezel abba, hogy a te nevedben gyilkoljanak le, öregeket, nőket, gyerekeket, és férfiakat. Beleegyezel a rabszolgatartásba, kizsákmányolásba, elnyomásba, diktatúrába, terrorba, hazugságba! Nyisd hát ki a szád, és kiáltsd a világba, hogy nem mehet így tovább! Nem maradhatsz csendben! Tudatos vagy! Vállalj felelősséget a tudásodért! Cselekedj a jóért! Hívd fel a többiek figyelmét! Légy lámpás, fénymunkás, adj reményt, támogass másokat, bátoríts, és ösztönözz, mert a félelem korszakának vége! Zengje a világ a felszabadulás boldogságát, és megkönnyebbülését! Meglátod, csatlakoznak hozzád, együtt még hangosabbak leszünk, és még többen csatlakoznak. Az összefogás az egyetlen eszközünk arra, hogy szabadok legyünk. Hívj meg ebbe a csoportba annyi embert amennyit csak tudsz, mert csak rajtad múlik, hogy erősíted ezt a hullámot, vagy csendben maradsz, ameddig már túl késő lesz! Cselekedj, légy aktív, adj lendületet, és hozz változást az környezetedbe! Légy boldog :) Szeretettel, Bálint

tovább >>


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!