BejelentésTudatos Átalakulás Mozgalom
A tiszta tudat forradalma

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Közös Megvilágosodás Hullám Meditáció

Sziasztok!
Lenne egy alázatos, és tiszteletteljes kérésem, minden kedves taghoz, és mindenkihez, aki ezt elolvassa :).
Kérlek titeket, hogy minden szombaton délelőtt 10:00-kor, akárhol vagytok, bármit csináltok, egyetlen percre mindenki csukja le a szemét, és képzelje el, amint egy szeretetből álló fénysugár közepén áll.A fénysugár az egész univerzumból sűrűsödik össze benned. Érezd ahogy átjár a szeretet, és a vele együtt keletkező, magasabb tudat.
Aztán érezd , és éld át, képzeld el, ahogyan egy fényhullám indul ki belőled, mint egy esőcsepp által keltetthullám a tó vizén, és lásd ahogy ez a fényhullám elárasztja a körülötted állókat, aztán az utcákat, tereket, az egész várost, az országot, majd az egész bolygót. Mindeközben pedig lásd, hogy akit elér a hullám, az azon nyomban felszabadul, boldoggá, és szabaddá válik, és lásd ahogy az emberek ünnepelni kezdenek mindenhol, ahol a hullámod végigsöpört. Lésd és érez a felszabaduló szeretetet, ami az embereket betölti, és érezd az örömüket, amint "megvilágosodnak" ettől a magasabb szintű tudattól. Ünnepelj velük, mert végre megszabadulunk saját tudatunk rabságából, és megértjük hogy minden egy, és minden lehetséges. A korlátok, és falak ledőlnek, és egy békés, erőszakmentes, boldog, vidám világ veszi kezdetét!!!!
Erre a kis egyperces gondolat meditációra kérlek titeket, és bármikor elvégezhetitek ha eszetekbe jut, és van kedvetek, de szombaton 10:00-kor együtt csináljuk, akárhol is legyetek!!!
Ne felejtsd el beállítani az emlékeztetőt! :D
Szeressük a létezés minden megnyilvánulását!
Béke veletek!
Szeretettel, Bálint :)


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!