BejelentésTudatos Átalakulás Mozgalom
A tiszta tudat forradalma

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Szeretettel köszöntelek!

" A tudat felemelkedése nem eldöntendő kérdés, hanem törvényszerűség"

Kakuk Bálint

2012 - A világforradalom megkezdődött from Mosoly Stúdió on Vimeo.


A mozgalom célja nem más, mint gyökeresen megváltoztatni jelenlegi világnézetünket, és ezáltal a társadalmi, politikai, gazdasági rendszerünket. Mindezt pedig erőszakmentesen, a tudatosságunk fejlesztésével, és a pozitív gondolatok koncentrált erejével. "Csatlakozz, oszd meg ezt az oldalt azokkal, kiket alkalmasnak vélsz rá." Hiszen mindannyian szembesülhetünk azokkal a problémákkal, melyeket a fenti rendszerek hibái miatt szenvedünk el.Azért kell őket gyökeresen megváltoztatni, mert ezek a rendszerek alapjaikban rosszak. Rossz, vagy inkább hiányos világnézetre épülnek, így minden dolog, amihez érnek, törvényszerűen rossz, téves, igazságtalan, vagy káros lesz.

Gondoljunk csak arra, hogy egy ember élete megfizethetetlen. Ezt mindenki elfogadja, és helyesnek tartja. Ennek ellenére emberek millióit öljük meg olyan háborúkban, amik azért folynak, hogy fenn tudjuk tartani a gazdaságunkat. Olaj, arany, gyémánt stb...
Tehát azért hagyjuk jóvá a mészárlásokat, hogy mi magunk jól éljünk! PÉNZÉRT!!!

Ezért tartom fontosnak, hogy távolabbra nézzünk, vegyük észre az összefüggéseket, és ezek alapján hozzunk döntést, hogy min is kéne igazából változtatni.

Ha a betegség tüneteit akarjuk megszüntetni, akkor ezernyi dolgot kell megszüntetni, viszont ha megtaláljuk a betegség gyökerét, akkor megszűnik a betegség, és vele együtt az összes tünet is, ami eddig szétzilálta figyelmünket.

Társadalmi problémák: Éhínség, elidegenedés, stressz, erőszakos cselekmények, társadalmi igazságtalanságok.

Politika: Korrupció, hazugságok, hatalmi visszaélések, hatalmi érdek prioritások.

Gazdaság: Elszegényedés, kizsákmányolás, hontalanok, pénz érdek prioritások.

Persze ezek a problémák összefüggnek, és még nem is beszéltünk az ökoszisztéma összeomlásának veszélyeiről.

A mozgalom intelligens, ésszerű, és emberséges válaszokat, és megoldásokat, kíván adni, ezekre a problémákra.

Mint alapító tag,úgy gondolom, hogy nem választhatjuk szét többé az emberjogi, környezetvédelmi, gazdasági, politikai, társadalmi, erkölcsi kérdéseket, és problémákat, hiszen mindegyik szektor kihat a többire is, így minden "fronton" a mielőbbi megoldásért kell kiállnunk.

Továbbá hiszem, hogy ezeknek a rendszereknek nem a részleteit, hanem az alapjait kell megváltoztatni, hiszen egy rossz alapokra épült házat hiába festünk le szép szinesre, attól még életveszélyes marad.

A csoporthoz csatlakozni lehet.
Ez nem egy szervezet, nem kívánunk tagokat toborozni. Azok akik csatlakoznak, egy célhoz csatlakoznak, nem pedig egy szervezethez!

A lényeg, hogy megkönnyítsük a kommunikációt azok között az emberek között, akik hisznek abban, hogy felépíthetünk egy teljesen más világot. Ha úgy tetszik egy "álom" világot. Egy olyan világot, ahol az alapelvek, amik a fentebb említett rendszerek alapját adják a következők: 1. -Az élet "benne minden élőlény, állat, növény" elsőbbrendűsége.

Nem felsőbbrendűség, hanem elsőbbrendűség, ami azt jelenti, hogy az életet minden rendszernek tiszteletben kell tartania, éppúgy ahogy a rendszert alkotó emberek tisztelik a saját, és szeretteik életét!

2. -Igazságosság.

Nem hiszem hogy ezt nagyon túl kellene magyarázni :)

3. -Hosszútávú gondolkodás

Ez azt jelenti, hogy bármilyen területen hozzon döntést egy személy a saját, vagy egy egész országot érintő kérdésben, mindig meg kell vizsgálnia, hogy generációk múlva milyen hatásai lesznek a tetteinekHa van kedved segíteni egy ilyen világ felépítésében, akkor csatlakozz, és kezdjünk hozzá ma! Elérhetőségeimet megtalálod az Én és elérhetőségeim menüpontban. Csatlakozz!

Légy boldog! :)

Szeretettel, BálintSzólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?barakso mária [ 2011-09-04 10:59 ]

köszönöm hálásvagyok


Hírek
FIGYELEM!!!

Rendezvény felhívás!!! Rendezvény felhívás!!! Rendezvény felhívás!!!

tovább >>


Ez komoly?

Tétlenül nézzük,hogy pénzért, olajért, hatalomért MILLIÓKAT mészárolnak le háborúkban! Észre kell venned, hogy a probléma az egyénben gyökerezik! Ameddig van önpusztító egyén, addig a társadalomban is lesz szerepe, a társadalmi önpusztításnak. Addig ameddig saját magunkat hajlandóak vagyunk mérgezni, miért foglalkoznánk mások nyomorával? Ezért fontos, hogy példát mutass, és ne hallgasd el ezt senki elől, még ha nem is ért veled egyet! A fényt nem szabad elrejteni! Meg kell osztani mindenkivel, hogy egyre többen lássák az igazságot! Az egyéni tudat feletti uralom, a társadalom feletti irányítást jelenti! Ha nem beszélsz a nézeteidről, akkor hogyan találod meg, a hozzád hasonlókat? Ha csendben maradsz a hétköznapokban, akkor még mindig beleegyezel abba, hogy a te nevedben gyilkoljanak le, öregeket, nőket, gyerekeket, és férfiakat. Beleegyezel a rabszolgatartásba, kizsákmányolásba, elnyomásba, diktatúrába, terrorba, hazugságba! Nyisd hát ki a szád, és kiáltsd a világba, hogy nem mehet így tovább! Nem maradhatsz csendben! Tudatos vagy! Vállalj felelősséget a tudásodért! Cselekedj a jóért! Hívd fel a többiek figyelmét! Légy lámpás, fénymunkás, adj reményt, támogass másokat, bátoríts, és ösztönözz, mert a félelem korszakának vége! Zengje a világ a felszabadulás boldogságát, és megkönnyebbülését! Meglátod, csatlakoznak hozzád, együtt még hangosabbak leszünk, és még többen csatlakoznak. Az összefogás az egyetlen eszközünk arra, hogy szabadok legyünk. Hívj meg ebbe a csoportba annyi embert amennyit csak tudsz, mert csak rajtad múlik, hogy erősíted ezt a hullámot, vagy csendben maradsz, ameddig már túl késő lesz! Cselekedj, légy aktív, adj lendületet, és hozz változást az környezetedbe! Légy boldog :) Szeretettel, Bálint

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!